در همايش سراسري طبالنبي
معاون آموزشي وزير بهداشت خبر داد: ايجاد رشتههاي جديد ارشد و دكتري طب سنتي و اخلاق پزشكي در دانشگاهها
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي
دبير همايش سراسري «طبالنبي» از ايجاد رشتههاي جديد مرتبط با طب سنتي و اخلاق پزشكي درمقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي (PHD) در دانشگاههاي علوم پزشكي كشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمد علي محققي، معاون آموزشي و امور دانشجويي وزارت بهداشت در همايش سراسري «طبالنبي» كه در دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزار شد، با اشاره به نامگذاري سال 1385 به نام مقدس پيامبراعظم (ص)، اظهار داشت: در آموزش پزشکي امروز کشور از برخي مباحث معنوي و اصول و مباني فراموش شدهاند.
وي افزود: تقدم تزکيه و معنويت يک اصل اساسي در علوم مختلف است اما از آنجايي که علوم پزشکي مسئوليت تأمين، حفظ و ارتقاي سلامت مردم را بر عهده دارند اين ضرورت در علوم پزشکي بيشتر مورد تأکيد قرار دارد.
وي با بيان اينكه يكي از وجوه پر بركتكردن معنويات در جامعه دانشگاهي، توجه به اقامه نماز است، اذعان داشت: هرگاه كه اين واجب بزرگ الهي در دانشگاهها كمرنگ شود، شاهد رشد مشكلات و نارساييها در اين مراكز ميشويم.
معاون آموزشي وزارت بهداشت همچنين با اشاره به ايجاد دبيرخانه «طب در تاريخ، تمدن و فرهنگ اسلام و ايران»، گفت: از اين پس تمامي دانشجويان علوم پزشکي کشور با فرهنگ، تمدن و تاريخ طب اسلام و ايران و آثار بزرگان طب اسلامي آشنا مي شوند.
به گفته وي، از بركات تاسيس اين دبيرخانه، ايجاد رشتههاي جديد «طب سنتي و مكمل»، «داروسازي سنتي و مكمل» و «اخلاق پزشكي» در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتراي تخصصي (PHD) در دانشگاهها از سال آينده است.
وي همچنين با انتقاد از نحوه تخصيص بودجه به بخش سلامت تأکيد کرد: سرمايه گذاري بخش سلامت نبايد به گونهاي باشد که دانشگاهها براي امور جاري و روزمره خود بدهکار باشند و بيمارستانها براي ارائه خدمات دچار مشکلات شوند، اين نوع تخصيص بودجه براي بخش سلامت نشان ميدهد که نگاه ما به اين عرصه ديني نيست.
دبير علمي همايش طبالنبي در خاتمه با بيان اينكه جامعترين تعريف از سلامت در آموزههاي ديني ما وجود دارد، گفت: بايد تلاش شود تا در جامعه اسلامي ما سلامت مردم فراهم شود.