| اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان | |
|
|
|
نويسنده | پيام |
---|
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 13, 2007 3:10 am | |
| رييس دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر:
آموزشكده علوم و فنون دريايي هنديجان افتتاح شد
رييس دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر گفت: همزمان با بيست و هشتمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي آموزشكده علوم و فنون دريايي در شهرستان هنديجان افتتاح شد.
دكتر پرويز باورصاد با اعلام اين خبر به خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان- افزود: آموزشكده علوم و فنون دريايي شاخه هنديجان فعاليت آموزشي تحقيقاتي خود را با چهار رشته تحصيلي شامل شيلات، دريانوردي يا ناوبري، الكترونيك و مخابرات دريايي، مكانيك موتورهاي دريايي در مقطع كارداني پيوسته در سال تحصيلي آينده شروع خواهد كرد. كه در هر رشته 35 دانشجو پذيرش خواهند شد. وي اظهار داشت : اين مجتمع آموزشي داراي 12 كلاس درس در زميني به مساحت 300 هكتار است و ظرفيت اسكان 120 نفر بصورت شبانهروزي را دارد.
رئيس دانشگاه علوم وفنون دريايي خرمشهر توضيح داد: براي راهاندازي اين مجتمع آموزشي از طريق همكاري و هماهنگيهاي لازم ميان استاندار خوزستان ساختمان نوساز مجتمع شبانه روزي با خوابگاهها ، سلف سرويس و ساختمانهاي جانبي و همچنين يكباب خانه مسكوني جهت اسكان به دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر اهدا شده است.
باورصاد تصريح كرد: اميدواريم با راهاندازي اين آموزشكده، آموزش عالي و نيز رشتههاي دريايي در استان به عنوان يك استان ساحلي رشد پيدا كند و شهرستان هنديجان هم با توجه به پتانسيلهاي موجود در آن بتواند با تربيت نيروهاي بومي استان و شهرستان در تامين نيروهاي انساني و بهرهبرداري بيشتر شيلات از سواحل استان ايفاي نقش كند.
انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 13, 2007 4:08 am | |
| هشتمين جلسه شوراي فرهنگي منطقه 8 دانشگاه آزاد برگزار شد
معاون فرهنگي دانشگاه آزاد: برخوردهاي آمرانه با جوانان در تناقض با اهداف فرهنگي كشور است
هشتمين جلسه شوراي فرهنگي منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي با حضور دكتر محمد مهدي مظاهري معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي، مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در واحدهاي دانشگاهي منطقه 8 برگزار شد. به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمد مهدي مظاهري در اين نشست با اشاره به تثبيت وضعيت فرهنگي در دانشگاه آزاد اسلامي تصريح كرد: تاثيرگذاري به افكار عمومي جامعه نيازمند تبليغ رفتارها و عملكردهاي مثبتي است كه با زحمات و تلاشهاي مسئولين مختلف در واحدهاي دانشگاهي به ثمر مينشيند و دفاتر فرهنگ اسلامي در زمينه اطلاع رساني بايد فعال باشند. وي نقش جلسات شوراي فرهنگي را در ارزيابي و نقد برنامههاي فرهنگي و كاربردي ساختن آنها مهم خواند و گفت: اجراي طرحهاي جاذب و جامع نيازمند تعديل و تكميل دستورالعملهاي مورد نياز چنين جلساتي است. معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي عقلانيت، معنويت و پرهيز از عوام زدگي فرهنگي را اساس مهندسي فرهنگي در كشور توصيف كرد و گفت: توجه به پژوهش و جهت گيري علمي لازمه كار فرهنگي پوياست و از طرفي كار فرهنگي بدون ايجاد فضاي اخلاقي و معنوي نميتواند به اثر گذاري منجر شود. دكتر محمد مهدي مظاهري در بخش ديگري از سخنان خود برخوردهاي آمرانه و ارتباط فقط بخشنامهاي با جوانان را در تناقض با اهداف فرهنگي توضيح داد و اظهار داشت: حوزه معاونت فرهنگي با اتخاذ رويه رئوفانه و آگاهي بخش در برخورد با جوانان در موارد لازم به آنها هشدار ميدهد. دكتر خليل علي محمدزاده معاون فرهنگي واحد علوم و تحقيقات نيز در اين جلسه با اشاره به بياني از سوي امام خميني (ره) كه ميفرمودند: «اگر تزكيه در كار نباشد علم توحيدي هم به درد نميخورد»، گفت: اخلاص، صداقت و جهت گيري صحيح در كارها، رشد و شكوفايي جريان فرهنگي در جامعه را پي دارد. وي با ذكر اين مطلب كه سعادت جامعه اسلامي بدون بستر سازي فرهنگي ميسر نيست، اظهار داشت: در صورتي كه ويژگيهاي مثبت فرهنگي در فضاهاي علمي بروز غالب پيدا كنند، رشد و كيفيت لازم آموزشي، دانشجويي و پژوهشي نيز پديدار خواهد شد. معاون فرهنگي واحد علوم و تحقيقات، مديريت فرهنگي را بيشتر از سنخ اداره قلبها توصيف كرد و افزود: تاثير گذاري بر دل و قلب جوانان با امر و نهي صرف و رفتارهاي آمرانه امكان پذير نيست. وي افزود: معمولا دانشجويان بخشهاي فرهنگي دانشگاهها را با رفتار و كردار مجريان آن و مدلها و الگوهايي كه ارائه ميدهند مورد ارزيابي قرار ميدهند نه فقط با توجه به گفتهها و نوشتههاي اكثرا خوب. وي بر نوآوري و ابتكار در امور فرهنگي تاكيد كرد و گفت: اين نوآوريها از متن دانشجويان ميجوشد بنابراين توجه به ايدهها و طرحهاي دانشجويي، موفقتيهاي بيشتري را رقم خواهد زد. دكتر خليل علي محمدزاده در ادامه سخنان خود بخشهاي مختلف وب سايت فرهنگي واحد علوم و تحقيقات به آدرس www.cans.ir را تشريح كرد. انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأربعاء فبراير 14, 2007 2:33 am | |
| معاون دانشگاه علوم پزشکي مشهد:
62 پروژه عمراني در دست اقدام است
بودجه سال آينده دانشگاه بايد70 درصد رشد يابد
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد سرويس: صنفي
معاون پشتيباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: رقم پيشنهاد شده براي بودجه سال 86 دانشگاه علوم پزشکي مشهد با 60 تا 70 درصد رشد نسبت به سال جاري مواجه است.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خراسان، دکتر امانالله کريمي در يك ميزگرد مطبوعاتي با اشاره به پيشنهاد بودجه 115 ميليارد توماني براي سال 86 دانشگاه علوم پزشكي مشهد به وزرات بهداشت گفت: پيشبيني ما هزينههاي 180 ميليارد توماني در دانشگاه است که 15 ميليارد از آن از بودجه هاي عمومي تامين شده و مابقي آن نيز از محل درآمدهاي دانشگاه تامين ميشود.
وي اعتبار سال 85 دانشگاه علوم پزشکي مشهد را حدود 70 ميليارد تومان عنوان کرد وگفت: رشد اعتبارات سال 86 به دليل نگاه واقعي به شرايط دانشگاه صورت گرفته و اميدواريم با تصويب اين بودجه در مجلس شوراي اسلامي مشکلات دانشگاه در سال آتي کاهش يابد.
معاون پشتيباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد با بيان اينکه معاونت پشتيباني بايد براي دريافت اعتباراتي که حق آنها است به دنبال بودجهها بودند گفت: اين موضوع باعث ميشود تا بخش عظيمي از انرژي و توان ما در راه تامين بودجه صرف شود که تاثير نامطلوبي بر جنبههاي نظارتي و مديريتي در زيرمجموعه اين معاونت ميگذارد.
دکتر کريمي در خصوص جابهجايي دانشگاه پزشکي از محل کنوني خود به پرديس دانشگاه گفت: دانشکده پزشکي با مساحتي بالغ بر 25 هزار مترمربع و پيشرفت 99 درصدي به دانشکده پزشکي تحويل موقت شده است.
وي افزود: محوطه سازي، تجهيز و ميزبندي آزمايشگاهها با اعبتاري بالغ بر 200 تا 300 ميليون تومان در فاز اول انجام شده و دانشگاه به دانشکده پزشکي تحويل موقت شده است.
مهندس هنرمند معاون فني حوزه معاونت پشتيباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز در ادامه از انجام 62 پروژه عمراني در اين دانشگاه با مساحتي بالغ بر 50 هزار متر مربع زير بنا و اعتباري معادل 10 ميليارد تومان خبر داد.
به گزارش ايسنا، وي با اشاره به تخصيص حدود 70 درصدي اعتبارات عمراني دانشگاه تاکنون اظهار اميدواري کرد: اين اعتبارات تا مرز 100 درصد در سال جاري تخصيص يابد.
هنرمند افزود: خوابگاه مجردي اين دانشگاه با ظرفيت 360 نفر حدود 90 درصد پيشرفت فيزيکي داشته كه اميدواريم تا مهرماه 86 در پرديس دانشگاه به بهرهبرداري برسد.
به گزارش ايسنا در اين ميزگرد مطبوعاتي مهندس صدرايي، معاون مديريت نيروي انساني حوزه معاونت پشتيباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز در خصوص نيروهاي استخدام شده در سال 85 دانشگاه علوم پزشکي مشهد توضيحاتي ارايه کرد.
وي گفت: با توجه به مجوزهاي وزارت بهداشت، سالانه بين 500 تا 600 نفر براي استخدام اجازه داريم که اين ميزان در سال جاري حدود 710 نفر بوده و اميدواريم تا آغاز سال آينده اين نيروها در دانشگاه مشغول به کار شوند.
انتهاي پيام | |
|
 | |
batoobato مدیر کل

تعداد پستها : 55 Registration date : 2007-02-02
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان السبت فبراير 17, 2007 5:49 am | |
| /پذيرش جنسيتي دركنكور، تبعيض يا ضرورت/ پژوهشگرامورزنان: اعطاي امتيازات جنسيتي به پسران مغاير با عدالت است نميتوان زنان را با يك بند قانوني ازتحصيل محروم كرد سرويس: آموزشي 1385/11/28 02-17-2007 09:27:14 8511-11054: کد خبر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: آموزشي
عضو گروه پژوهشي مطالعات زنان پژوهشكده تعليم و تربيت با تاكيد بر توجه طراحان طرح پذيرش جنسيتي به مجموعه عوامل اقتصادي، سياسي، اجتماعي و حتي آموزشي موثر بر ايجاد اختلاف در آمار وروديهاي دختر و پسر دانشگاهها، گفت: اعطاي امتياز به گروهي خاص در رقابت نفسگير كنكور، علاوه بر ناديده گرفتن تلاش و كوشش و حتي علم گروهي ديگر، باعث تفاوتهاي علمي فاحش در پذيرفته شدگان به خصوص در رشتههايي چون پزشكي خواهد شد.
فريده ماشيني، در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به طرح سهميهبندي جنسيتي و تاكيد بر اتخاذ راهكاري متناسب با مشكلات، اظهار كرد: اگر تحقيقات كارشناسي مناسب در اين زمينه صورت گرفته بود و به استناد آن طرحي ارائه ميشد نتايج منطقيتري به دست ميآمد و در اين راستا نيز بررسي عوامل تاثيرگذار بر رغبت بيشتر دختران براي ورود به دانشگاهها ضروري است.
رغبت تحصيلي دختران بيشتر از پسران است
وي با اشاره به انجام تحقيقي در اين ارتباط در پژوهشكده تعليم و تربيت گفت: براساس اين تحقيق به طور كلي سه دسته عوامل آموزشي، اجتماعي و اقتصادي در حضور بيشتر دختران در دانشگاهها موثر بودهاند.
ماشيني با بيان اينكه براساس تحقيقات صورت گرفته رغبت تحصيلي دختران در تمام پايههاي تحصيلي از پسران بيشتر است، اظهار كرد: براساس آمار سال 83ـ82، درصد قبولي دختران در پايه پنجم ابتدايي 36/99 درصد و در پسران 46/98 درصد بوده است و اين تفاوت در مقطع دبيرستان به 15 درصد رسيده يعني 42/79 درصد از دختران و 65 درصد از پسران در اين مقطع قبول ميشدند و اين در حاليست كه متاسفانه قبولي بيشتر دختران منجر به ثبتنام بيشترشان در مدارس نميشود و عوامل مختلف اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي مانع از حضور دختران در مدارس ميشود به نحوي كه درصد ثبتنام دختران در سال 83ـ82 در سال اول متوسطه 33/46 درصد و اين تعداد در پسران 66/53 درصد بوده است.
وي بازماندن از تحصيل دختران را ناشي از تنبلي آنها ندانست و تاكيد كرد: عليرغم اين كه دختران كمتر از پسران وارد مدارس ميشوند بيشتر قبول ميشوند و سوال مطرح در اين جا اين است كه آيا براي قبولي بيشتر پسران در مدارس نيز بايد سهميهبندي صورت گيرد و يا با برگزاري امتحانات در سطح پايينتر امكان قبولي بيشتر آنها را فراهم كرد.
اين پژوهشگر امور زنان در عين حال دسترسي پسران به آموزشهاي مهارتي و رشتههاي فني و حرفهاي را بيشتر از دختران دانست و تاكيد كرد: براساس آمار سال 83 حدود 83/64 درصد از پسران و تنها 17/35 درصد از دختران از آموزشهاي فني و حرفهاي و در شاخه كار و دانش نيز 07/41 درصد از دختران و 93/58 درصد از پسران از آموزشهاي كار و دانش برخوردارند يعني در مجموع 95/62 درصد پسران و 47/38 درصد دختران از اين آموزشها برخوردارند.
وي با اشاره به امكان ورود به دانشگاه و تحصيل در دورههاي كارداني پيوسته بدون كنكور براي فارغ التحصيلان آموزشهاي فني و حرفهاي و كار و دانش گفت: با توجه به آمار مذكور براي تعداد زيادي از پسران امكان حضور در دانشگاه وجود دارد و تفاوت موجود در آمار ورود به دانشگاه در رشتههاي نظري (يعني 59/58 درصد دختر و 4/41 درصد پسر) در رشتههاي فني و حرفهاي و مهارتي كاملا جبران شده است و 63 درصد از پذيرفته شدگان دورههاي كارداني پسر هستند.
ماشيني خاطرنشان كرد: با توجه به آنكه تعداد دختران در رشتههاي نظري بيشتر است و در نتيجه راهي جز شركت در كنكور سراسري براي دستيابي به اشتغال براي آنها وجود ندارد و آنها بيش از پسران پشت سد كنكور معطل ميمانند.
وي با اشاره به افزايش تقاضاي اجتماعي بدون در نظر گرفتن جنسيت، براي ورود به آموزش عالي، اظهار كرد: رشد جمعيت در سالهاي اول انقلاب، انفجار جمعيت در سالهاي اخير،تركيب سني كشور، افزايش انتظارات جامعه براي دستيابي به تحصيلات عاليه، كسب منافع مستقيم و غير مستقيم ناشي از تحصيلات دانشگاهي و محدود بودن فرصتهاي اشتغال باعث افزايش رغبت عمومي براي ورود به دانشگاه شده است.
اين پژوهشگر امور زنان در ادامه تحرك شغلي و اجتماعي دختران را كمتر از پسران دانست و گفت: ادامه تحصيل به عنوان تنها راه مشروع مهاجرت دختران از يك شهر به شهر ديگر و جدا شدن از خانواده، محدود بودن شيوه گذراندن اوقات فراغت دختران نسبت به پسران، محدوديت ابزار و امكانات و محدوديتهاي اجتماعي بيشتر دختران نسبت به پسران از عوامل موثر بر تمايل بيشتر دختران نسبت به پسران براي ورود به دانشگاههاست.
وي افزود: بازتعريف هويت اجتماعي، تعريف مجدد و بازنگري مسووليتها و وظايف نه تنها در زنان تحصيلكرده بلكه در همه زنان جامعه احساس ميشود و تحقيقات نشان ميدهد تحصيلات بيش از هر چيزي در اين روند موثر است و زنان تحصيلكرده بيش از سايرين نسبت به تبعيضهاي جنسيتي از خود مقاومت نشان ميدهند.
ماشيني با بيان اينكه به طور كلي اين همه توجه به درس و تحصيل در دختران قابل بررسي است، اظهار كرد: ورود به دانشگاه براي دختران نه فقط براي افزايش تحصيلات بلكه به عنوان مجرايي براي ورود به دنياي بزرگتر و راهي براي امكان بروز و ظهور استعدادهايشان و انجام كاري مفيد شناخته ميشود.
وي به دريافت دو پيام متفاوت از بازار كار به وسيله دختران و پسران اشاره كرد و گفت: اكثر پسران در بخش خصوصي مشغول به كار ميشوند كه بخش قابل توجهي از آنها هم تحصيلات دانشگاهي ندارند و آمار نشان ميدهد كه 92 درصد شاغلان 15 تا 19 ساله را پسران تشكيل ميدهند و هشت درصد مابقي دختراني هستند كه در مشاغل فاميلي و بدون دستمزد مشغول به كارند.
ماشيني در ادامه گفتوگو با ايسنا نبود ارتباط مستقيم بين تحصيلات دانشگاهي و دستيابي به مشاغل بهتر و پر درآمدتر را از عوامل موثر بر عدم رغبت پسران براي ورود به دانشگاه نسبت به دختران دانست و افزود: فرصتهاي شغلي موجود براي زنان به مراتب كمتر از مردان است و حداكثر 13 درصد شاغلان را زنان تشكيل دادهاند و اين فرصتهاي شغلي محدود هم با تحصيلات عالي راحتتر در دسترس قرار ميگيرد.
عضو گروه پژوهشي مطالعات زنان پژوهشكده تعليم و تربيت، طرح پذيرش جنسيتي را منطبق با ريشهها و عوامل به وجود آورنده آن ندانست و ادامه داد: در حال حاضر فرصت اجتماعي و فرهنگي كافي براي فرهنگسازي در جامعه وجود ندارد و دانشگاهها جزو معدود امكانات فرهنگسازي در جامعه به شمار ميروند و از ديد مردم نيز ورود به دانشگاه با افزايش سطح فرهنگ، شعور و آگاهي و دستيابي به جايگاه بالاي اجتماعي برابر است، در حالي كه اگر براي افزايش سطح شعور اجتماعي حوزههاي ديگري نيز تعريف شوند ميتوان تا حدودي مشكل افزايش تمايل براي ورود به دانشگاهها را حل كرد.
وي افزود: آمار حاكي از آن است كه اين تفاوت در وروديهاي دختر و پسر و تمايل براي ورود به دانشگاه در اكثر كشورهاي در حال توسعه و كشورهاي منطقه و حتي كشورهاي پيشرفته هم مشهود است.
ماشيني با انتقاد از مطرح شدن بحث افزايش سن ازدواج در جوانان به عنوان يكي از دلايل مطرح در طرح پذيرش جنسيتي در دانشگاهها گفت: افزايش سن ازدواج في نفسه پديدهاي منفي نيست و نبايد توقع داشت كه دختران و پسران بدون دستيابي به رشد كافي براي ورود به صحنه زندگي اجتماعي تن به ازدواج دهند.
ازدواج پس از كسب تجربيات اجتماعي در هر كشوري كه توسعه را تجربه كرده است امري مثبت است و تحصيلات دانشگاهي گزينههاي متنوعتر و بهتري را براي جوانان مطرح ميكند و افزايش سن ازدواج ناشي از تغيير در مطالبات و توقعات زوجين، افزايش سطح زندگي، نبود فرصتهاي اشتغال و بيكاري و سخت شدن تشكيل زندگي به دليل مشكلات اقتصادي است نه ورود به دانشگاه و تحصيلات دانشگاهي.
وي با بيان اين كه نگاه عمومي جامعه به اين مساله تغيير كرده است، اظهار كرد: سن ازدواج دختراني كه دانشگاه نميروند نيز افزايش يافته و متوسط سن ازدواج زنان بي سواد در سال 81، 2/20 سال بوده است و ازدواج زنان 19ـ15 نيز از 47 درصد در سال 45 به 75/18 درصد رسيده است.
آيا ميتوان حق مسلم زنان و دختران براي آموزش را به دليل كم رنگ شدن حضورشان در خانواده از آنها سلب كرد؟
ماشيني لطمه وارد شدن به قداست خانواده را از ديگر موارد مطرح در طرح دانست و تاكيد كرد: تحقيقات نشان ميدهد افزايش سطح تحصيلات زنان تاثير تعيينكنندهاي در سلامت خانوادهها داشته و باعث افزايش سلامت رواني و جسمي زنان و به تبع آن افزايش سلامت خانواده و فرزندان، كاهش ميزان مرگ و مير، افزايش اميد به زندگي در خانوادهها و افزايش توانايي زنان براي كنترل درگيريهاي خانوادگي ميشود.
وي افزود: متوسط سن ازدواج در سال 75، 4/22 سال بوده و افراد معمولا در دوران دانشجويي و ليسانس ازدواج نكرده و دختراني كه در دوران دانشجوييشان ازدواج ميكنند تشكيل زندگي مشتركشان به بعد از اتمام درسشان موكول ميشود و مهمتر اين كه آيا ميتوان حق مسلم زنان و دختران براي آموزش را به دليل كم رنگ شدن حضورشان در خانواده از آنها سلب كرد و اين گونه تصميمگيريها بايد با رضايت طرفين باشد.
اين پژوهشگر امور زنان با بيان اينكه حتي در قانون مدني نه چندان مترقي ما نيز مرد فقط ميتواند زن را از حرفه يا شغلي كه منافي شئونات خانوادگي باشد نفي كند اظهار كرد: پر واضح است كه در كشور ما، تحصيلات دانشگاهي منجر به مشاغل منافي شئونات نميشود و اشتغال و درس خواندن يك حق طبيعي براي زنان و دختران جامعه است و نميتوان با يك بند قانوني آنها را از اين حق محروم كرد و اين در حالي است كه تحقيقات حاكي از آن است كه زنان شاغل به هيچ عنوان از مسووليتهاي خانوادگيشان سرباز نزده و عليرغم ادعاي طراحان، خانواده را قرباني شغل خود نكرده و حتي ميزان بزهكاري مجرميت در فرزندان زنان شاغل به مراتب كمتر از ديگر زنان بوده و فرزندان آنها تمايل بيشتري به ادامه تحصيل دارند.
وي در ادامه گذران اقتصادي اكثر خانوادههاي ايراني را با شغل يكي از طرفين امكانپذير ندانست و تاكيد كرد: طبق سرشماري سال 75، بيش از يك ميليون و 37 هزار خانوار زن پرست خانوار بوده كه در سرشماري سال 85 اين تعداد به دو ميليون خانوار افزايش يافته است كه طراحان بايد به اين مساله هم توجه كرده و نگاه تناقضآميز موجود در طرح را اصلاح كنند.
سهميهبندي جنسيتي ناقض آزادي انسانهاست
ماشيني با اشاره به بخشي از طرح پذيرش جنسيتي مبني بر اينكه صرف منابع ملي براي زنان و دختراني كه براي خروج از خانه نياز به كسب اجازه از پدران و شوهرانشان دارند، هدر دادن اين منابع است، گفت: دختران خلاقيت و تواناييهاي خود را در دانشگاهها و در عرصه اشتغال ثابت كردهاند و مجازات زناني كه خود قرباني ضعف قوانين و محدوديتها براي اشتغال هستند، غير منطقي به نظر ميرسد.
وي در ارتباط با ايجاد محدوديت در پذيرش دختران دربرخي رشتهها اظهار كرد: درصد كمي از رشتههاي موجود نياز به مهاجرت افراد از محل زندگيشان را دارند و نميتوان براي اين معدود رشتهها، قانون وضع كرد و اين در حاليست در سهميهبندي منطقهاي به افراد براي ماندن در محل زندگيشان امتياز داده ميشود و سهميهبندي جنسيتي در رشتههاي خاص هم ناقض آزادي انسانهاست.
اين پژوهشگر امور زنان با تاكيد بر اهميت توجه به تشخيص و فهم افراد براي انتخاب، گفت: امروزه ديگر تخصص افراد با قدرت بدني فيزيكيشان سنجيده نميشود و در عين حال آمار حاكي از آن است كه رغبت دختران در بسياري از رشتههاي فني بسيار كمتر از پسران است و مطرح شدن اين موارد در طرح غير منطقي است.
اعطاي امتيازات جنسيتي به پسران مغاير با عدالت است
جنسيت، نژاد و قوميت نبايد در گزينشها اثر گذار باشند
وي در ادامه با بيان اينكه ما در نشستهاي بينالمللي متعهد به از بين بردن تبعيضهاي جنسيتي شدهايم، عنوان كرد: اين طرح با اصل برابري و عدالت جنسيتي در تعارض بوده و افتخارات ايران در صحنه بينالمللي مبني بر حضور زنان در همه عرصهها و آمار 60 درصدي ورود دختران به دانشگاهها را زير سوال ميبرد.
وي با اشاره به اهميت بررسي آسيبهاي اجتماعي ناشي از تصويب اين طرح گفت: آيا در بخشهايي ديگري كه دختران از پسران عقب افتادهاند نيز به اعطاي چنين امتيازات جنسيتي اقدام كردهايم.
ماشيني در خاتمه شايستگيها را عامل اثرگذار در صحنه احقاق حقوق دانست و اظهار كرد: با توجه به آمار ارائه شده، رشتههاي فني و حرفهاي موجود براي دختران نصف پسران است و آنها براي بروز استعدادهايشان راهي جز شركت در رقابت نفسگير كنكور را ندارند و اگر كنكور معيار است نبايد اجازه دهيم عواملي چون جنسيت، نژاد و قوميت در گزينشهاي ما اثر گذار باشند.
انتهاي پيام | |
|
 | |
batoobato مدیر کل

تعداد پستها : 55 Registration date : 2007-02-02
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان السبت فبراير 17, 2007 5:50 am | |
| دبير شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم خبر داد: تجميع مراكز تربيتمعلم و آموزشكدههاي فني و حرفهاي درقالب «مجتمع آموزش عالي پيامبراعظم (ص)» از سال آينده سرويس: آموزشي 1385/11/28 02-17-2007 10:59:46 8511-12910: کد خبر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: آموزشي
مدير كل دفتر گسترش و دبير شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم گفت: مراكز تربيت معلم و آموزشكدههاي فني و حرفهاي در قالب مجتمع آموزش عالي تجميع ميشوند.
دكتر برزويي، در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در اين باره اظهار كرد: وزارت آموزش و پرورش داراي دو حوزه مراكز تربيت معلم و آموزشكدههاي فني و حرفهايست كه هركدام زير نظر يك مدير كل فعاليت ميكنند و نميتوانند از امكانات و پتانسيلهاي فيزيكي و تجهيزاتي همديگر به صورت مطلوب استفاده كنند.
همچنين از سوي ديگر براساس برنامه چهارم توسعه وزارت آموزش و پرورش بايد براي مقاطع ابتدايي و راهنمايي خود از معلمان داراي مدرك كارشناسي و مقطع دبيرستان از معلمان داراي مدرك كارشناسي ارشد استفاده كند كه اين امر ضرورت ارتقاي رتبه علمي معلمان را تقويت ميكند.
وي با اشاره به پيشنهاد وزارتخانههاي علوم و آموزش و پرورش مبني بر تجميع اين مراكز در قالب يك مجتمع آموزش عالي، تصريح كرد: بر اساس اين طرح اين مجتمع آموزش عالي زير نظر وزارت آموزش و پرورش فعاليت خواهد كرد و داراي ساختاري كاملا دانشگاهي خواهد بود.
به گفته وي، با اجراي اين طرح، مراكز تربيت معلم و فني و حرفهاي پس از تجميع در قالب يك مجتمع آموزش عالي ميتوانند از امكانات و پتانسيل هم استفاده كرده و در جهت ارتقاي كيفيت و جذب اعضاي هيات علمي مطلوب اقدام كنند.
دكتر برزويي با بيان اينكه عنوان اين مجتمع آموزش عالي پيامبر اعظم (ص) پيشنهاد شده است، گفت: البته عنوان اين مجتمع آموزش عالي بايد در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تاييد شود.
دبير شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم با بيان اينكه احتمالا اين طرح از مهرماه سال 86 اجرايي ميشود، اظهار كرد: اين مجتمع آموزش عالي در هر استان داراي يك واحد است كه شامل دانشكدههاي فني مهندسي و تربيت معلم ميباشد كه زير نظر يك ساختار واحد فعاليت ميكنند.
دكتر برزويي در خاتمه با بيان اينكه اين طرح در مرحله تصويب اساسنامه قرار دارد، گفت: اين مجتمع آموزش عالي با هدف رفع نيازهاي آموزشي وزارت آموزش و پرورش فعاليت خواهد كرد.
همچنين دكتر حسن خالقي معاون آموزشي وزارت علوم نيز در گفتوگو با ايسنا در اين باره اظهار كرد: بر اساس مصوبه شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم كليه مراكز تربيت معلم و مراكز آموزش فني و حرفهاي وابسته به وزارت آموزش و پرورش در قالب مجتمع آموزش عالي ادغام ميشوند.
وي با بيان اينكه نام اين مجتمع آموزش عالي هنوز قطعي نشده است، گفت: احتمالا بحث اداري و مديريت اين مراكز تغيير كرده و در جهت رفع نيازمنديهاي وزارت آموزش و پرورش اقدام ميكنند.
انتهاي پيام | |
|
 | |
batoobato مدیر کل

تعداد پستها : 55 Registration date : 2007-02-02
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان السبت فبراير 17, 2007 5:50 am | |
| هفتمين جشنواره سراسري نشريات دانشجويي كشورارديبهشت ماه برگزار ميشود دوم ارديبهشت، آخرين مهلت ارسال آثار به دبيرخانه سرويس: صنفي - فرهنگي 1385/11/28 02-17-2007 11:24:41 8511-14181: کد خبر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: صنفي - فرهنگي
هفتمين جشنواره سراسري نشريات دانشجويي دانشگاههاي كشور ارديبهشت ماه سال آينده در دانشگاه علوم پزشكي مازندران برگزار ميشود.
دكتر سيد جواد حسيني، مديرامور فرهنگي و فوق برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفتوگو با خبرنگار صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اعلام اين خبر افزود: كليه دانشجويان دانشگاههاي آزاد و دولتي تحت پوشش وزارتين علوم و بهداشت و شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه مايل به شركت در اين جشنواره ميباشند، ميتوانند آثار خود را تا دوم ارديبهشت ماه به دبيرخانه مركزي جشنواره ارسال كنند.
وي گفت: اين جشنواره در زمينههاي خبر، گزارش، مصاحبه، يادداشت، سرمقاله، مقالههاي سياسي، اجتماعي، صنفي، علمي، ديني، فرهنگ و انديشه، ادبي، هنري، ورزشي، طنز و كاريكاتور، گرافيك و عكس برگزار ميشوند.
مدير امور فرهنگي وزارت بهداشت با اشاره به بخش ويژه جشنواره هفتم اظهار كرد: بخش ويژه اين جشنواره در موضوعات «پيامبراعظم(ص)»، «استقامت» و «پايداري» است.
دكتر حسيني با بيان اينكه در جشنواره امسال امكان شركت نشريات الكترونيكي وجود ندارد، علت اين امر را عدم ساماندهي نشريات الكترونيكي در دانشگاهها بيان كرد.
وي ابراز اميدواري كرد: در جشنواره سال آينده با ساماندهي اين موضوع، امكان شركت اين نشريات نيز فراهم شود.
وي در مورد داوري اين جشنواره تصريح كرد: داوري امسال نيز همانند سالهاي گذشته داراي دو بخش مقدماتي و نهايي است، البته در جشنواره امسال به تركيب هيات داوران يك كارشناس غيردانشجو نيز اضافه شده است.
به گفته دكتر حسيني، اين دو نفر از شرايط يكساني در خصوص داوري برخوردارند.
وي در ادامه با اشاره به برگزاري اولين كارگاه آموزشي روزنامه نگاري توسط وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشكي مازندران، اظهار داشت: دومين كارگاه آموزشي روزنامه نگاري نيز در اسفند ماه برگزار ميشود همچنين درصورت نياز كارگاههاي آموزشي نيز در طول برگزاري جشنواره برگزار ميشود.
گفتني است، دبيرخانه مركزي هفتمين جشنواره سراسري نشريات دانشجويي در تهران، خيابان وليعصر(عج) بالاتر از چهار راه طالقاني، نبش كوچه گيلان، ساختمان صندوق رفاه دانشجويان طبقه سوم مستقر است.
انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأحد فبراير 18, 2007 3:02 am | |
| رييس دانشگاه پيامنور زنجان: با استاني شدن مراكز پيامنور، فرصت ايجاد 20 رشته جديد در دانشگاه فراهم شد
به گفته رييس دانشگاه پيامنور زنجان، با استاني شدن مراكز دانشگاهي پيامنور، فرصت ايجاد 20 رشته جديد در دانشگاه فراهم شد.
دكتر كمال ميانداري رييس دانشگاه پيامنور زنجان در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه زنجان- گفت: تا سال گذشته مراكز پيامنور استان زنجان همراه با مراكز پيامنور استانهاي اردبيل، قزوين و گيلان تحت نظارت مركز قزوين فعاليت ميكرد، اما با سياستهاي جديد رياست دانشگاه پيامنور، منطقهاي بودن دانشگاهها حذف شد و زنجان جزو اولين مراكزي بود كه استاني شد و امسال نيز به طور مستقل به برگزاري امتحانات و ساير فعاليتها پرداخت.
وي درخصوص تعداد دانشجويان و رشتههاي تحصيلي موجود در دانشگاههاي پيامنور استان اظهار داشت: در حال حاضر حدود 11 هزار و دويست دانشجو در دانشگاههاي پيامنور در استان مشغول به تحصيل هستند كه از اين تعداد بيش از 3600 نفر در مركز پيامنور زنجان، حدود 4300 نفر در مركز ابهر و حدود 2000 نفر در مركز قيدار و حدود 600 نفر در مركز پيامنور ماهنشان مشغول به تحصيل هستند.
دكتر ميانداري رشتههاي تحصيلي موجود در دانشگاههاي پيامنور زنجان را 39 عنوان رشته ذكر كرد و افزود: 12 عنوان رشته در دانشگاه پيامنور زنجان، 13 عنوان رشته در ابهر، 10 عنوان رشته در مركز قيدار و 4 عنوان رشته در مركز ماهنشان مجموع رشتههاي دانشگاههاي پيامنور استان زنجان ميباشد.
وي گفت: در حدود 600 نفر از اساتيد در رشتههاي مختلف با مراكز پيامنور در استان زنجان همكاري ميكنند.
رئيس دانشگاه پيامنور زنجان درخصوص اولويتهاي آموزشي دانشگاه پيامنور استان تشريح كرد: سال گذشته افزايش 30 درصدي دانشجو از برنامههاي آموزشي دانشگاه بود و در سال جديد هم احتمالاً افزايش 100 درصدي در بخش جذب دانشجو از ديگر برنامهها خواهد بود.
وي اقدام دانشگاه جهت كسب مجوز مقطع كارشناسي ارشد رشتههاي مديريت بازرگاني، مديريت دولتي، شيمي و ادبيات فارسي را از ديگر برنامههاي آموزشي دانشگاه پيامنور زنجان نام برد.
دكتر ميانداري استخدام 19 نفر كارمند بخش اداري را از ديگر برنامههاي در دست بررسي دانشگاه ذكر كرد و گفت: در اين خصوص متقاضيان واجد شرايط مي توانند تا هفتم اسفند ماه جهت پست مدارك اقدام كنند.
رئيس دانشگاه پيامنور زنجان رفع بسياري از موانع كاغذبازي و نظام بوروكراسي در سلسله مراتب اداري دانشگاه را از اقدامات خود در دانشگاه پيامنور ذكر كرد و توضيح داد: ما تلاش زيادي در زمينه به حداقل رساندن سلسله مراتب اداري در زمينه فرمهاي گواهي اشتغال به تحصيل، فرم انصراف، ارسال مدارك و... انجام دادهايم و توانستهايم با استفاده از اين شيوه در تسهيل انجام مراحل اداري به دانشجويان كمك كنيم.
دكتر ميانداري درخصوص اولويتهاي عمراني در دانشگاههاي پيامنور استان بيان داشت: در هفته اول اسفند ماه مراسم كلنگزني فاز 3 دانشگاه پيامنور با نام پيامبر اعظم(ص) در مساحتي حدود 3600 متر زيربنا در جنب محل استقرار فعلي دانشگاه پيامنور زنجان انجام خواهد شد.
وي تأسيس سالن ورزشي مركز پيامنور زنجان، گسترش فضاي آموزشي قيدار و ماهنشان را از الويتهاي عمراني دانشگاه دانست و ادامه داد: تأسيس مركز آموزشي جديد در طارم و ايجرود نيز از ديگر الويتهاي در دست بررسي دانشگاه پيامنور استان ميباشد.
وي افزود: طرح تأسيس مركز آموزشي سلطانيه و خرمدره نيز در مراحل مطالعه و بررسي قرار دارد.
رئيس دانشگاه پيامنور زنجان در رابطه با فعاليتهاي علمي، فرهنگي و سياسي دانشجويان دانشگاه پيامنور تصريح كرد: در دانشگاه پيامنور زنجان به ازاي هر 12 رشته كه در دانشگاه وجود دارد، 12 انجمن علمي فعاليت ميكنند. در زمينه سياسي- فرهنگي نيز بسيج دانشجويي، كانون شاهد، كانون هلالاحمر و... در دانشگاه پيامنور فعال هستند.
دكتر ميانداري درخصوص تسهيلات اعطائي دانشگاه پيامنور به دانشجويان اظهار داشت: در ترم جاري طرح پرداخت كمك هزينه تحصيلي به دانشجويان در دستور كار دانشگاه قرار دارد. وي تقسيط و مهلت دادن دانشگاه به دانشجويان در زمينه پرداخت شهريه به دانشگاه را از ديگر تسهيلات مالي دانشگاه پيامنور به دانشجويان دانست.
دكتر ميانداري ضمن بيان برخي از مزاياي دانشگاه پيامنور در استان توجه بيشتر استانداري و مسئولان مربوطه نسبت به دانشگاه پيامنور را خواستار شد و گفت: دانشگاه پيامنور عليرغم دارا بودن مزايايي چون فراهم كردن امكان و فرصت تحصيل براي جوانان بومي در اقصي نقاط استان با شهريه بسيار نازل، عدم الزام حضور دانشجو در كلاسهاي درس و... با مشكلاتي چون فقدان فضاي آموزشي كافي و كمبود بودجه روبروست. وي از مسئولان درخواست كرد با توجه به استاني شدن مركز پيام نور استان زنجان، با توجه بيشتر به اين دانشگاه و افزايش سرانه دانشجويان، دانشگاه پيامنور را در انجام رسالت خود ياري كنند.
به گفته رئيس دانشگاه پيامنور زنجان، رشتههاي آمار، الهيات و معارف اسلامي، الهيات (گرايش قرآن و حديث)، تاريخ، تربيتبدني، جغرافياي انساني، جغرافياي طبيعي، روانشناسي، رياضي محض، زمينشناسي، زيستشناسي (گرايش علوم گياهي)، صنايعدستي، علوم اقتصادي، مديريت جهانگردي، مديريت صنعتي، مهندسي صنايع، مهندسي علوم كشاورزي، مهندسي فناوري اطلاعات، مهندسي كامپيوتر (گرايش نرمافزار) و مهندسي اقتصاد كشاورزي، رشتههايي هستند كه در دانشگاه پيامنور زنجان ايجاد خواهد شد و به اين ترتيب مجموع رشتههاي تحصيلي موجود در دانشگاههاي پيامنور استان به 33 رشته خواهد رسيد.
انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأحد فبراير 18, 2007 3:04 am | |
| آموزش مجازي به زودي در دانشگاه سيستان و بلوچستان داير ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - زاهدان سرويس: آموزشي
آموزش مجازي به زودي در دانشگاه سيستان و بلوچستان داير ميشود.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه سيستان و بلوچستان، شهرام مهنا از اساتيد گروه برق و کامپيوتر دانشگاه سيستان و بلوچستان در جلسه اي با حضور اساتيد دانشگاه با تشريح فعاليتهاي آموزش مجازي دانشگاه گفت: فعاليتهاي آموزش الکترونيکي در دانشگاه سيستان و بلوچستان در حال گسترش است و در اين راستا تا كنون توانستهايم آموزش از طريق صوت و تصوير هم زمان بين استاد و دانشجو را مابين دانشگاههاي علم و صنعت و سيستان و بلوچستان راه اندازي کنيم.
وي ادامه داد: از طريق ويدئو کنفرانسينگ مي توان با اساتيد بزرگ در سراسر کشور ارتباط برقرار کرد، با آموزش الکترونيکي امکان فرصت و جرات بيشتري براي پرسشگري دانشجو ياري فراهم مي شود. گفتني است، در ادامه جلسه اساتيد دانشگاه سيستان و بلوچستان از طريق ويدئو کنفرانسينگ با دکتر رحماني معاونت فن آوري آموزش مجازي دانشگاه علم و صنعت و دکتر مزيني از اعضاي مرکز آموزش مجازي دانشگاه علوم و صنعت تبادل نظر و بحث نمودند . انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأحد فبراير 18, 2007 3:05 am | |
| معاون دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي مشهد:
130پرونده تخلفات دانشجويي سال گذشته در کميته انظباطي دانشگاه بررسي شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد سرويس: صنفي
معاون دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: در سال تحصيلي گذشته 130 پرونده از تخلفات دانشجويي در کميته انضباطي دانشگاه بررسي شده است. دکتر ابراهيمي در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خراسان، با بيان اينکه کميته انضباطي دانشگاه از آرامترين کميتههاي انضباطي دانشگاههاي کشور ميباشد اظهار داشت: سال گذشته تنها 2 پرونده تخلفاتي بزرگ در کميته انضباطي بررسي شد كه اين دو مورد نيز مربوط به تخلفات داخل بيمارستاني و درگيري فيزيکي بود.
وي تاكيد كرد: خوشبختانه در دانشگاه ما مشکل خاص انضباطي وجود ندارد.
وي با بيان اينکه افتخار کميته انضباطي دانشگاه علوم پزشکي مشهد عدم وجود پرونده سياسي براي دانشجويان ميباشد گفت: در سال گذشته هيچ دانشجويي را براي اظهار عقيده و موضعگيري سياسي به کميته انضباطي احضار نکردهايم. انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأحد فبراير 18, 2007 3:09 am | |
| رييس دانشگاه پيام نور كهكيلويه و بويراحمد:
اصل پذيرش در دانشگاه بر بومي بودن است
طرح تابان از مهر ماه آينده در مراكز استان اجرا ميشود
رييس دانشگاه پيام نور استان كهكيلويه و بويراحمد گفت: تعداد رشتههاي دانشگاههاي استان به 37 رشته رسيده است.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بهرام موحدزاده در جمع خبرنگاران افزود: دانشگاه 90 درصد رشتههاي علوم انساني را پوشش ميدهد. وي از رشتههاي رياضي، مهندسي كامپيوتر، زيست شناسي، مهندسي علوم كشاورزي، ادبيات، جغرافيا، علوم تربيتي، زبان فارسي و علوم اجتماعي به عنوان مهمترين اين رشتهها نام برد.
به گفته وي، اصل پذيرش دانشجو در اين دانشگاه بر مبناي بومي بودن آن است.
رييس دانشگاه پيام نور استان كهكيلويه و بويراحمد همچنين با بيان اينكه دورههاي فراگير دانشگاه از 15 اسفند آغاز ميشود از اجراي طرح تابان در مهر ماه آينده خبر داد و گفت: اين طرح در شهرستانهاي دنا، باشت و بمبئي براي دانش آموزان ديپلم اجرا ميشود. انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأحد فبراير 18, 2007 8:22 am | |
| اخبار كوتاه دانشگاهي
مرحله هفتم جشنواره حكمت مطهر اول اسفند ماه سال جاري در دانشگاه اروميه برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، مرحله هفتم جشنواره حكمت مطهر اول اسفند ماه سال جاري در دانشگاه اروميه برقرار ميشود.
شايان ذكر است، علاقمندان ميتوانند جهت اطلاع از محل كلاسها به دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها و دانشكدههاي ادبيات و علوم اين دانشگاه مراجعه نمايند.
***
افتتاح نيمسال دوم تحصيلي سال 86-85 موسسه آموزش عالي سوره
مراسم افتتاحيه نيمسال دوم سال 86-85 سوره، روز چهارشنبه دوم اسفند در سالن اجتماعات موسسه سوره برگزار ميشود.
در اين مراسم از برگزيدگان نيمسال اول 86-85 و اساتيد برگزيده تقدير ميشود.
***
اولين كارگاه آموزشي هيات مذهبي دانشجويي با حضور 190 نفر از فعالان هيات مذهبي دانشگاههاي استانهاي خراسان شمالي توسط نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي برگزار شد. در اين دوره آموزشي كارگاههايي با عناوين هيات مطلوب، آسيب شناسي فرهنگ عزاداري، اجتماع هياتي، گفتمان كربلا پس از پيروزي انقلاب اسلامي، هيات و نيروسازي و بررسي مشكلات و راهكارها با حضور اساتيد حوزه و دانشگاه برگزار شد.
****
دومين جلسه مجمع عمومي انجمن دانش آموختگان دانشگاه خليج فارس برگزار شد.
در اين مجمع كه با حضور نماينده وزارت علوم و تحقيقات و فناوري،هيات جديد اجرايي انجمن دانش آموختگان برگزيده شدند.
در اين هيات دكتر فيوض به عنوان عضو هيات علمي و حفظ الله محكم خواه، محمد حسين روشن ضمير، وحيد عالي حسيني و رامين مشكاتي به عنوان اعضاي اصلي و غلامعلي نامي و رحيم افروغ به عنوان اعضاي علي البدل و داريوش شريفي نسب و سيدعلي امامزاده به عنوان بازرس انتخاب شدند.
***
مركز آموزش و تحقيق كانون فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي گفت: سمينار آموزشي دو روزه با عنوان سيستم عامل LINUX در روزهاي پنجشنبه و جمعه سوم و چهارم اسفند ماه نموده است. مچنين كليه متقاضيان ميتوانند جهت ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر از محتواي آموزشي سيمنار با شماره تلفنهاي 5-22090001 تماس حاصل نمايند.
انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 20, 2007 2:27 am | |
| بزرگترين سايت كامپيوتري مركزي دانشجويي در دانشگاه تبريز افتتاح شد
بزرگترين سايت كامپيوتري مركزي دانشجويي در دانشگاه تبريز افتتاح شد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر جلال طباطبايي مدير مركز فناوري اطلاعات دانشگاه تبريز در مراسم افتتاح اين سايت گفت: اين سايت كامپيوتري در زير بنايي به مساحت 400 متر مربع و با هزينه 120 ميليون تومان راه اندازي شده است. وي افزود: پهناي باند اين سايت در حدود 6 مگابايت است كه از طريق شركت ديتاي مخابرات تامين ميشود.
وي دسترسي راحت و آسان دانشجويان به اينترنت،نزديك بودن اين سايت به خوابگاههاي دانشجويي دختر و پسر، باز بودن تا ساعت 22 شب، استفاده رايگان دانشجويان تمام مقاطع تحصيلي از اين سايت و استفاده از laptop در دانشگاه بدون نياز به سيم ارتباطي به اينترنت را از جمله ويژگيهاي مهم اين سايت كامپيوتري اعلام كرد. وي گفت: اين سايت با هدف استفاده پژوهشي دانشجويان از اينترنت و امكانات كمك آموزشي براي انتخاب واحد اينترنتي دانشجويان براي ديدن وضعيت تحصيلي دانشجويان، تبادل اطلاعات علمي با ساير موسسات علمي و دانشگاههاي ديگر و استفاده آسان از خدمات اينترنتي دانشجويان راه اندازي شده است. به گفته وي، روزانه و به صورت همزمان به طور متوسط 500 نفر از خدمات اينترنتي دانشگاه تبريز استفاده ميكنند و همچنين بيش از 100 هزار نامه اينترنتي در روز به صورت درون و برون سازمان مبادله ميشود. دكتر طباطبايي تصريح كرد: هم اكنون نزديك به 700 نفر عضو هيات علمي بازنشسته و شاغل، 546 ارمند دانشگاه دانشگاه نزديك به 14 هزار دانشجو و 20 كاربر عمومي از جمله تشكلهاي دانشجويي از خدمات اينترنتي دانشگاه استفاده ميكنند. انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 20, 2007 2:28 am | |
| دانشگاه آزاد گرگان تسهيلات بلندمدت به دانشجويان ارائه ميکند
رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد گرگان گفت: امسال مبلغ 2 ميليارد و 270 ميليون ريال جهت اعطاي تسهيلات بلند مدت به دانشجويان اين دانشگاه تخصيص داده شده است.
دکتر محسني در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر افزود: دانشجويان ورودي سال تحصيلي 84-85 و بعد از آن که در حين تحصيل قادر به تامين و پرداخت شهريه خود نبوده و توانايي بازپرداخت اقساط تسهيلات پس از فراغت از تحصيل را داشته باشند در صورت داشتن شرايط و تاييد کميته اعطاي تسهيلات معادل 5 تا 30 درصد شهريه ترم خود را مي توانند از تسهيلات استفاده نمايند.
محسني در پايان اظهار داشت: ايثارگران و فرزندان آنان در شرايط مساوي با ديگران از اولويت دريافت تسهيلات برخوردار بوده و اصل مدرک تحصيلي دانشجوياني که از تسهيلات مذکور استفاده مي کنند تا واريز کامل بدهي نزد دانشگاه باقي خواهد ماند.
گفتني است اين تسهيلات از محل اعتبار دريافت شد طبق بند 11 تبصره قانون بودجه سال 85 تامين مي شود.
انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 20, 2007 2:29 am | |
| مسابقه دانشجويي «کاريکاتور و طنز مکتوب» در دانشگاه آزاد اسلامي اراک برگزار مي شود
کانون فرهنگ و هنر دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي آزاد اسلامي استان مرکزي با همکاري بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي اراک مسابقه «کاريکاتور و طنز مکتوب (جملات طنز)» را در اين دانشگاه برگزار مي کند .
به گزارش خبرنگار صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران - منطقه مرکزي، اين مسابقه ادبي و هنري با هدف امربه معروف و نهي ازمنکر با استفاده از هنر و فرهنگ برگزار مي شود .
اين مسابقه در دو بخش کاريکاتور و طنز مکتوب برگزار مي شود که ترويج کتابخواني، علم آموزي، تلاش و پشتکار، صداقت و نهي ازدورويي، تمسخر، دورغ، ريا، کم کاري از موضوعات بخش نخست اين مسابقه است و در بخش دوم اين مسابقه جملات طنز خواهد بود .
آخرين مهلت ارسال آثار براي شرکت کنندگان در اين مسابقه تا پايان فروردين ماه سال آينده خواهد بود .
علاقمندان مي توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر به اراک ، خيابان دانشگاه آزاد اسلامي اراک (قنات) ساختمان آيت الله اراکي ، کانون فرهنگ و هنر دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري تماس حاصل نمايند .
انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 20, 2007 7:49 am | |
| معاون دانشگاه پيامنور خبرداد:
بهرهبرداري 13 مركز دانشگاهي پيامنور تا پايان سال
افزايش شمار مراكز دانشگاه پيامنور به 295 مركز در كشور
معاون طرح و توسعه دانشگاه پيامنور از افزايش شمار مراكز دانشگاه پيامنور به 295 مركز در كشور خبر داد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه فارس، دكتر كاتب در مراسم افتتاح دانشگاه پيام نور واحد سروستان، گفت: سياست آموزشي دانشگاه پيام نور مبتني بر اين است كه دانشجويان به گونهاي آموزش ببينند تا در محل زندگي خود بتوانند مشغول به كار شوند و براي اشتغال نياز به مهاجرت به ديگر مناطق نداشته باشند.
كاتب گفت: سرانه دانشجويان دانشگاههاي دولتي يک ميليون و ششصد هزار تومان است که اين ميزان در پيام نور تنها سيصد هزار تومان معادل يک سوم دانشگاههاي دولتي است.
وي افزود: هماكنون 18 هزار دانشجوي تحت پوشش كميته امداد امام(ره) در دانشگاهپيام نور مشغول به تحصيل هستند و اين امر بيانگر توجه ويژه دولت به ادامه تحصيل قشر محروم در جامعه است.
معاون دانشگاه پيامنور اظهارداشت: تا پايان امسال 13 مركز دانشگاهي پيام نور در نقاط مختلف به بهره برداري ميرسد كه با احتساب اين ميزان، شمار مراكز اين دانشگاه در كشور به 295 مركز ميرسد.
وي تصريح کرد: تحصيل در اين دانشگاه به سبب پذيرش دانشجو به صورت بومي از مهاجرت جلوگيري ميكند که اين شيوه پذيرش دانشجو موجب شده كه باراقتصادي متوجه خانواده دانشجويان نشود.
دكتر کاتب يادآور شد: براساس قول رياست جمهوري در سفرهاي استاني زمينههاي ايجاد شصت واحد جديد دانشگاهي در سراسر کشور فراهم شده است.
انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 20, 2007 7:50 am | |
| رييس دانشگاه تبريز خبر داد:
افزايش 30 درصدي تعداد دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه در سال تحصيلي آينده
رييس دانشگاه تبريز گفت: سال تحصيلي آينده شمار دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه 30 درصد افزايش خواهد يافت.
دكتر محمد حسين سرورالدين در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تحقق افزايش 30 درصدي تعداد دانشجويان دوره هاي كارشناسي ارشد و دكترا را سرآغاز تحول شگرف در حوزه پژوهش و توليد علم در اين دانشگاه دانست و اظهار اميدواري كرد با برداشتن اين گام بزرگ فصل نويني در ارتقاي كيفيت و كميت فعاليتهاي پژوهشي در دانشگاه تبريز گشوده شود.
وي با بيان اينكه هيچ مانعي در توسعه ظرفيت تحصيلات تكميلي در دانشگاه تبريز وجود ندارد افزود: پاره اي از مشكلات اجرايي و قانوني در توسعه رشتههاي كارشناسي ارشد و دكترا در سالهاي گذشته به طور كامل مرتفع شده است.
وي همچنين درخصوص برخي رشتههاي جديد كه نيازمند اخذ مجوز از وزارت علوم است توضيح داد: كنترل بيشتر وزارت، براي دانشگاههاي فاقد امكانات و نوبنياد است در حالي كه معتقديم اولا پيشنهادهاي ارسالي از سوي دانشگاه جامعي مانند دانشگاه تبريز اصولي و منطقي است و ثانيا آنان ميدانند با چه كساني روبه رو هستند؛ لذا فكر ميكنيم مشكل به خصوصي در اين زمينه پيش نخواهد آمد.
رييس دانشگاه تبريز اضافه كرد: نه تنها براي دانشگاه تبريز كه داراي امكانات مناسبي است مشكلي ايجاد نميشود بلكه از سوي وزارت علوم نيز مورد استقبال قرار ميگيرد.
وي در پايان با تاكيد بر ايجاد رشتههاي روز دنيا در دانشگاه تبريز خاطر نشان كرد: راه اندازي و پذيرش دانشجو در رشتههاي مطرح بين رشته اي مانند مكاترونيك (علم تلفيقي از الكترونيك و مكانيك) كه بسيار كارساز هستند در اولويت قرار دارند.
انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 20, 2007 7:51 am | |
| دانشگاه پيامنور واحد سروستان افتتاح شد
دانشگاه پيامنور واحد سروستان با حضور جمعي از مسؤولان افتتاح شد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه فارس، دانشگاه پيامنور سروستان از ترم آينده در رشتههاي فيزيک و الهيات ومعارف اسلامي دانشجو ميپذيرد.
طهماسبي نماينده مردم سروستان، کربال و کوار در مجلس شوراي اسلامي در اين مراسم با ابراز خرسندي از افتتاح اين واحد گفت: در حالي که فارس يک استان با سابقه دانشگاهي به حساب ميآيد ، اما سرانه پذيرش دانشجو در اين استان از سيستان و بلوچستان نيز کمتر است.
وي افزود: سروستان به دليل وجود پتانسيلهاي مناسب، زمينه ايجاد مراکز دانشگاهي را داراست که اميدواريم بزودي شاهد رشد و توسعه دانشگاه پيام نور دراين شهر باشيم.
دکتر قرائتي رييس پيشين منطقه پنج دانشگاه پيامنور نيز در اين مراسم اظهار داشت: در حال حاضر 38 هزار دانشجو در مراکز پيام نور فارس به تحصيل مشغول هستند که اميدواريم با ايجاد مراکز جديد اين ميزان افزايش يابد.
انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 20, 2007 7:54 am | |
| جشن فارغالتحصيلان دانشگاه علم و صنعت ارديبهشت 86 برگزار ميشود
جشن بزرگ فارغالتحصيلان دانشگاه علم و صنعت ايران در ارديبهشت ماه سال آينده در سالن تربيت بدني ملك لو دانشگاه برگزار ميشود. سيد جواد حجازي مسوول روابط عمومي معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علم و صنعت در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر گفت: كليه فارغ التحصيلان دانشگاه علم و صنعت اعم از فارغ التحصيلان مقطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا براي ثبت نام و شركت در اين جشن حداكثر تا 30 فروردين فرصت دارند. حجازي افزود: در اين برنامه مقدماتي براي ارائه كتاب سال 85 ويژه فارغ التحصيلان دانشگاه علم و صنعت نيز فراهم ميشود تا اين كتاب حداكثر يك ماه پس از اين برنامه به فارغالتحصيلان ارائه شود. وي در پايان اذعان داشت: فارغالتحصيلان و علاقه مندان براي اطلاعات بيشتر ميتوانند به آدرس الكترونيكي daneshjoo@iust.ac.ir مراجعه كنند. انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 20, 2007 7:55 am | |
| معاون اداري مالي دانشگاه تربيت معلم:
دانشگاه بيش از ٤ ميليارد تومان كسري بودجه دارد
بودجه ٨٦ دانشگاه ٦/١١ درصد كاهش يافته است
معاون اداري و مالي دانشگاه تربيت معلم گفت: دانشگاه امسال با بيش از 4 ميليارد تومان كسري بودجه مواجه است كه اين كسري بودجه بيشتر در بخش خوابگاهها وتاسيسات گرمايشي دانشگاه ميباشد.
دكتر عباس شكروي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: اين كسري بودجه به خصوص براي بخش خوابگاههاي دانشجويي، سيستم حرارت مركزي و همچنين در زمينه تقويت آب رساني بايد اختصاص يابد و اين در حالي است كه حدود يكهزار و 500 دانشجو جديد در سال جديد وارد دانشگاه شد كه ارائه خدمات به اين دانشجويان نيازمند بودجه ديگري است.
وي در مورد بدهيهاي اين دانشگاه اظهار داشت: حداقل حدود 8 ماه است كه حق التدريس به اساتيد داده نشده است هم چنين حق راهنمايي براي پايان نامههاي دانشجويان و حق الزحمه اساتيدي كه مدعو بودند نيز پرداخت نگرديده است.
وي گفت:دانشگاه سال گذشته حدود 3 ميليارد تومان در پايان سال بودجه دريافت كرد و تمام اين بودجه صرف پرداخت بدهي شد ولي بودجه بايد در سه ماه قبل از پايان سال يعني اول دي ماه به دانشگاه پرداخت شود تا به كار عمراني هزينه گردد.
شكروي با اعلام اينكه هزينه جاري دانشگاه 16 ميليارد تومان در سال است گفت: ولي بودجه جدايي براي فعاليتهاي عمراني و تكميل دانشكده ادبيات، ايجاد كتابخانه مركزي و جدا كردن دانشكده روان شناسي از علوم تربيتي و تاسيس دانشكده هنر كه از مهمترين طرحها محسوب مي گردد چرا كه با تاسيس آن هم ميتوان به زيباساي محيط دانشگاه همت گمارد و هم با توجه به فضاي زياد و باز اين دانشگاه دانشجو بهتر ميتواند به هنر افريني بپردازد و هم چنين براي استاندارد نمودن خوابگاهها نياز است.
وي در پايان گفت: بودجه اين دانشگاه امسال 6/11 درصد كاهش دادهاند در حالي كه اين بودجههاي شكسته بزرگترين ضرر علمي است چرا كه دانشجو نميتواند در محيطي مطلوب به تحصيل بپردازند و از لحاظ علي ضرر مي بينند كه اين عامل موجب كم شدن اعتبار دانشگاه و تحقير شدن افراد فارغ التحصيل ميگردد.
انتهاي پيام | |
|
 | |
paradise مدیر کل


تعداد پستها : 246 Age : 36 محل سکونت : بي سرزمين تر از باد Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الثلاثاء فبراير 20, 2007 7:56 am | |
| دومين جشنواره «انتخاب کتاب سال فني مهندسي» در دانشگاه اميرکبير برگزار ميشود
دومين جشنواره «انتخاب کتاب سال فني -مهندسي و علوم کاربردي» دانشگاههاي سراسر کشور فردا چهارشنبه دوم اسفند ماه به همت مرکز نشر دانشگاه صنعتياميرکبير در اين دانشگاه برگزار ميشود.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس بهروز بهنام رئيس مرکز نشر دانشگاه صنعتي اميركبير با اعلام اين مطلب به تاريخچه اين جشنواره اشاره کرد و افزود: اولين جشنواره انتخاب کتاب سال فني مهندسي به ابتکار مرکز نشر اين دانشگاه در سال 1383 برگزار و مقرر شد در حال حاضر، جشنواره به صورت دو سالانه در دانشگاه برگزار شود.
وي با اشاره به تمايزهاي اين جشنواره نسبت به جشنواره اول گفت: جشنواره اول صرفا به کتب منتشره ناشران دانشگاههاي دولتي اختصاص داشت ولي در جشنواره دوم ناشران دانشگاههاي غيردولتي نيز حضور دارند، ضمن اينکه تعدادي از ناشران معتبر بينالمللي نيز در اين جشنواره دعوت شدهاند.
به گفته وي، حدود 400 عنوان کتاب براي شرکت در جشنواره از طريق دبيرخانه جشنواره دريافت شد که پس از مميزه ابتدايي حدود 200 عنوان که داراي حداقل ويژگي شرکت در جشنواره بودند براي داوران ارسال شد.
رييس مرکز نشر دانشگاه صنعتي اميركبير افزود: کتب انتخابي در پنج گروه مهندسي برق، عمران، مکانيک، شيمي، علوم کاربردي و گروه ويژه ناشرين خارجي مورد بررسي قرار گرفت.
وي اظهار داشت: عنوان برتر صرفاً به کتابهايي تعلق خواهد گرفت که بتوانند حداقل 90 امتياز را در جشنواره کسب نمايند. ضمن اينکه کتابهايي که حداقل 85 امتياز کسب نمايند نيز در جشنواره لوح تقدير دريافت خواهند نمود.
شايان ذکر است: دکتر مرتضي سهرابي و دکتر مجيد صفاراول از دانشگاه صنعتياميرکبير، دکتر محمدحسن بازيار از دانشگاه علم و صنعت ايران، دکتر فيض از دانشگاه تهران، دکتر بابليان از دانشگاه تربيت معلم تهران در هيأت مرکزي داوران و دکتر مهرداد عابدي استاد دانشکده مهندسي برق نيز به عنوان سرپرست هيأت مرکزي داوران در اين جشنواره حضور دارند.
انتهاي پيام | |
|
 | |
hmmf200 مدير بخش فني و مهندسي

تعداد پستها : 3 Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأحد فبراير 25, 2007 9:15 am | |
| رييس صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم با انتقاد از عدم افزايش اعتبار وام شهريه از سوي مجلس: اعتبار موجود تنها پاسخگوي 17 درصد دانشجويان متقاضي است خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: صنفي
رييس صندوق رفاه دادنشجويان وزارت علوم گفت: عليرغم افزايش تعداد دانشجويان و ناكافي بودن ميزان اعتبار وام شهريه دانشجويان نوبت دوم در سال جاري، متاسفانه اعتبار وام شهريه براي سال آينده - براساس گزارشات رسيده از كميسيون تلفيق- افزايش نيافته است.
مهندس مهرداد فولادي نژاد در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: چنانچه مجلس شوراي اسلامي اعتبار شهريه دانشجويان نوبت دوم را همان 1200 ميليارد ريال سال جاري تصويب كند و سهم دانشجويان تحت پوشش وزارت علوم همانند امسال، صرفا به 580 ميليارد ريال محدود شود، در صورتيكه به طور متوسط به هر دانشجو ساليانه 3 ميليون ريال وام شهريه ارايه شود، تنها امكان پرداخت وام به 193 هزار و 333 دانشجو وجود خواهد داشت اين درحاليست كه تعداد دانشجويان شبانه نوبت دوم بيش از يك ميليون و 134 هزار و 501 نفر است، بنابراين تنها 17 درصد كل دانشجويان شبانه تحت پوشش وام شهريه قرار ميگيرند.
وي با بيان اينكه آمار مذكور مربوط به تعداد دانشجويان سال جاري است، اظهار كرد: با توجه به سياستهاي دولت در افزايش روند پذيرش دانشجو خصوصا در دانشگاههاي پيام نور، علمي كاربردي و مراكز غيرانتفاعي غيردولتي، مطمئنا با توجه به افزايش آمار دانشجويان در سال آتي درصد پوشش به مراتب كمتر خواهد شد.
فولادي نژاد گفت: اين پوشش به فرض ثابت بودن مبالغ وام شهريه در سال آتي است، اين در حاليست كه در حال حاضر وام شهريه تخصيصي در كليه مقاطع بطور متوسط حدود 50 درصد شهريه تحصيلي ترم دانشجويي را پوشش ميدهد و با توجه به اختلاف 50 درصدي وام تحصيلي با شهريه پرداختي دانشجويان، در نظر است در صورت كمك مجلس و افزايش اعتبار بتوانيم نسبت به افزايش وام شهريه اقدام كنيم.
رييس صندوق رفاه دانشجويان در ادامه، اظهار كرد: با توجه به كمبود شديد خوابگاه دانشجويي و از آنجايي كه در سالهاي اخير تركيب جمعيتي دانشجويان به سمت دانشجويان دختر گرايش يافته است، بايد در جهت فراهم كردن مكان سكونت مناسب خوابگاهي برنامه ريزي شود.
وي در خاتمه خاطرنشان كرد: با توجه به كمبود خوابگاه براي حدود 366 هزار دانشجو پيشنهاد شده تا به منظور تامين وديعه مسكن اين دانشجويان و جهت پرداخت يك ميليون تومان به هر نفر، مبلغ 3 هزار و 660 ميليارد ريال تخصيص و در اختيار اين وزارتخانه قرار گيرد، ولي متاسفانه صرفا مبلغ 500 ميليارد ريال براي پوشش 6/13 درصدي در لايحه آمده است كه اميدواريم با توجه به حساسيت موضوع و اشراف نمايندگان مجلس، اين درصد پوشش به حداقل 50 درصد متقاضيان افزايش يافته و مبلغي حدود يك هزار و 800 ميليارد ريال براي اين امر تخصيص يابد | |
|
 | |
anh559 مدير انجمن كنكور و بخش پزشكي و پيرا پزشكي

تعداد پستها : 64 Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأحد فبراير 25, 2007 9:19 am | |
| رييس دانشگاه پيامنور: فعاليت برخي آموزشگاهها در زمينه فراگير، اعتبار دانشگاه را مخدوش ميكند سرويس رفع اشكال دانشجويان ازطريق ايميل، تلفن و جرايد فعال ميشود خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: آموزشي
رييس دانشگاه پيامنور با هشدار نسبت به سوءاستفاده برخي آموزشگاهها از عنوان دورههاي فراگير گفت: اين آموزشگاهها كه اغلب فاقد صلاحيت و مجوز هستند، از فرصت ايجاد شده از طريق دورههاي فراگيراستفاده نامطلوب كرده و ضمن تضييع كردن حقوق داوطلبان و خانوادهها، اعتبار دانشگاه را مخدوش ميكنند.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر علي احمدي امروز در اولين جشنواره تقدير از پژوهشگران برتر دانشگاه پيامنور اظهار كرد: برخي آموزشگاهها نيز از طريق تبليغات غيرمجازي كه به رسانهها مي دهند، ذهنيت افكار عمومي و حتي برخي مسوولان را نسبت به اعتبار دورههاي فراگير و نحوه ورود به دانشگاه مخدوش ميكنند و اعتبار مدرك فارغ التحصيلان دانشگاه را زير سؤال ببرند در حالي كه ورود به دورههاي فراگير از آزمون سراسري به مراتب سختتر است.
وي در عين حال با اذعان به اينكه اعمال زور و برخوردهاي شديد راهكار مناسبي براي رفع اين مشكل نيست، اظهار داشت: مراكز و واحدهاي دانشگاههاي پيام نور بايد تا جايي كه به برنامههايشان لطمه نميزند، در اين عرصه فعال شوند و دروسي را كه ميتوانند به داوطلبان ارائه دهند زيرا مطمئنا خانوادهها هم وقتي اين آموزشها با قيمت پايينتر و در محيط مناسب ارائه شود ديگر به آموزشگاههاي غيرمجاز مراجعه نمي كنند.
تهيه كارنامههاي پژوهشي براي تمام اعضاي هيات علمي
دكتر علي احمدي در ادامه با ارائه توضيحاتي در باره روند انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه در اين جشنواره، اظهار كرد: بايد تلاش شود تا كارنامههاي پژوهشي براي تمام اعضاي هيات علمي و همكاران در دانشگاه تهيه شود تا روند ارزيابي علمي و پژوهشي اساتيد و پژوهشگران تسهيل شده و نيازي به پر كردن فرمهاي خاص و طي روندهاي طولاني نباشد.
ايجاد كرسي براي هر درس در هر واحد دانشگاهي
فعال شدن سرويس رفع اشكال دانشجويان از طريق ايميل، تلفن گويا، و جرايد كثيرالانتشار
رييس دانشگاه پيام نور در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اين كه بيشتر كتابهاي درسي دانشگاه به صورت پاورپوينت درآمده و امكان آموزش دروس با تجهيزات سمعي و بصري فراهم شده است، اظهار داشت: در حال حاضر بيشتر مراكز و واحدهاي دانشگاه به امكانات و تجهيزات سمي و بصري مجهز شدهاند و درخواست من از مسوولان واحدها اين است كه از همين نيم سال تحصيلي از اين امكانات استفاده كنند.
به گفته وي، با بهره گيري از اين روش با وقت كمتري كه در سيستم آموزش نيمه حضوري دانشگاه در اختيار داريم، خواهيم توانست دروسي را كه در سيستم سنتي ارائه ميشود در وقت كمتر ارائه كنيم، اين اولين بار است كه يك دانشگاه تصميم ميگيرد تمام كلاسها و درسها را به اين صورت ارائه دهد.
وي افزود: برنامهاي ديگري كه در دانشگاه به تازگي آغاز شده اين است كه هر درسي در هر واحد دانشگاه يك صاحب كرسي داشته باشد.
رييس دانشگاه پيام نور گفت: ما ميخواهيم سرويس رفع اشكال دانشجويان از طريق ايميل ، تلفن گويا، و حتي جرايد كثيرالانتشار انجام شود كه ضرورت تحقق اين امر وجود متولي مشخص براي هر درس است.
وي خاطر نشان كرد: همچنين در صدد هستيم سياستگذاري و برنامهريزي هاي درسي را تا حد زيادي به گروههاي علمي در دانشگاههاي جامع و استاني واگذار كنيم.
دكتر علي احمدي در ادامه طراحي رشتههاي جديد را از سياستهاي جدي دانشگاه پيام نور عنوان كرد و گفت: ميتوان منطبق بر واقعيتهاي جامعه و نيازهاي موجود و تجارب ساير كشورها ، رشتههاي جديدي را در شاخههاي مختلف علمي تدوين كرد و نبايد صرفا از رشتههاي موجود در ساير دانشگاهها پيروي كرد.
وي توجه به فناوريهاي نرم، توسعه مراكز رشد و انكوباتورها را از ديگر برنامههاي دانشگاه عنوان كرد و بر ضرورت هم انديشي و پژوهش محققان دانشگاه پيام نور در اين زمينه اين مباحث تاكيد كرد.
رييس دانشگاه پيام نور در پايان با اشاره به توسعه رشتههاي دكترا و كارشناسي ارشد در دانشگاه و همچنين طرح اعطاي اعتبار پژوهشي (گرنت) به اعضاي هيات علمي و ساير اساتيد دانشگاه پيام نور از آن به عنوان فرصتي مناسب براي توسعه پژوهش درسطح واحدها و مراكز دانشگاه پيام نور ياد كرد. | |
|
 | |
anh559 مدير انجمن كنكور و بخش پزشكي و پيرا پزشكي

تعداد پستها : 64 Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأحد فبراير 25, 2007 9:22 am | |
| رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران: بيش از 13 درصد دانش آموختگان آموزش عالي بيكارند درصد بيكاري و تمايل به مشاغل نامرتبط با رشته دانشآموختگان رو به افزايش است خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: آموزشي
رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اينكه درصد بيكاري و تمايل به مشاغل نامرتبط با رشته تحصيلي در دانش آموختگان آموش عالي كشور رو به افزايش است، عدم تربيت مناسب دانش آموختگان در نظام آموزش عالي و عدم جذب آنها در مشاغل مناسب را دو عامل اصلي در بروز اين معضلات خواند و تاكيد كرد: تنها راه نوآوري و كارآفريني مناسب به ويژه در حوزه سلامت كشور، ايجاد يك نظام حمايتي قوي براي تبديل ايدههاي جديد به روشهاي توليدي است.
به گزارش خبرنگار «صنفي آموزشي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر محمد باقر لاريجاني امروز در نخستين «همايش كارآفريني و سلامت» كه در تالار امام بيمارستان امام خميني (ره) برگزار شد، كارآفريني را از مهمترين عوامل اجتماعي تعيين كننده سلامت عنوان كرد و گفت: كاريابي و ايجاد شغل يكي از حداقل شرايط زندگي در حوزه سلامت است كه الزامي است در كشور ما نيز اين حداقل شرط زندگي به ميزان مطلوب فراهم باشد.
وي با تاكيد بر اينكه نيروي دانش آموخته ارزش و سرمايه ملي كشور است، افزود: دانش آموختگان آموزش عالي به طور كل يا دريافت كننده آموزش هستند يا ايجاد كننده شغل براي ديگران، اما از آنجا كه بيش از 88 درصد دانش آموختگان ايراني تنها مزدبگير هستند، بيش از 13 درصد از آنها بيكارند و نميتوانند شغل مطلوب و مناسب با تحصيلات خود را پيدا كنند و با توجه به اينكه بيشتر از 20 درصد از آنان به مشاغل نامتناسب با رشته تحصيلي خود اشتغال دارند، لزوم افزايش خلاقيت و نوآوري در اشتغال و همچنين ايجاد شغل كردن ضمن يادگيرنده بودن، در سيستم آموزش عالي كشور ما اهميت بيشتري پيدا ميكند.
رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از 10 درصد دانش آموختگان آموزش عالي كشور به شغلهاي خدماتي يا شغلهايي نامتناسب با سطح اجتماعي رشتههاي تحصيلي خود مشغول به كارند، تصريح كرد: بيكاري بيش از 13 درصدي دانش آموختگان آموزش عالي يا اشتغال آنها به تخصصهاي غير كابردي و نامرتبط به 2 دليل عمده باز ميگردد اول آنكه نظام آموزش عالي ايران در بسياري از رشتههاي تحصيلي دانش آموختگاني با كيفيت مطلوب را تربيت نكرده و دوم آنكه بسترهاي زمينه ساز مناسب براي حذف دانش آموختگان آموزش عالي براي مشاغل مناسب در كشور وجود ندارد.
وي كارآفريني را فرايندي براي كشف استعدادها، ايجاد شغل، بهبود و ثبات اقتصادي، بهره برداري مناسب از منابع و ايجاد موسسات توليد كننده جديد خواند و اظهار داشت: جوامع پيشرفته با بهره گيري از خلاقيت و نوآوري، دانش خود را به كار انداخته و از اين طريق اشتغال جديد ايجاد ميكنند و در اين جوامع ارتقا يافته تمركز كارآفريني بر روي نيروي انساني است اما در جوامعي مثل ايران كه كسب و كار سنتي رايج است، تمركز بر بستر و سرمايه گذاري فيزيكي است كه اين روش كارآفريني چنداني ندارد.
دكتر لاريجاني در ادامه پايه كارآفريني را نوآوري برشمرد و با اشاره به اينكه مديريت دانشي كه به خلق و توليد تكنولوژي منجر شود وابسته به 3 حوزه اصلي خلاقيت، تقسيم دستاورد و به مشاركت گذاشتن آن و همچنين كاربردي كردن دانش است، گفت: توسعه موسسات تحقيقاتي، آموزشي و تجاري براي رشد و توسعه توليد در كشور از اهداف اصلي كارآفريني در كشور است كه تحقق آن به شرايط اقتصادي، سرمايههاي اجتماعي و سياستهاي دولت وابسته است.
رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران در پايان عدم وجود نظام حمايتي قوي براي تبديل ايدههاي جديد به توليد را از عوامل موثر در به تعويق انداختن كارآفريني در كشور خواند و خاطر نشان كرد: توجه به مراكز رشد از نيازهاي اصلي در حيطه كارآفريني است كه ميبايست مورد توجه جدي مسوولان اين امر در حوزه سلامت قرار گيرد. | |
|
 | |
anh559 مدير انجمن كنكور و بخش پزشكي و پيرا پزشكي

تعداد پستها : 64 Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأحد فبراير 25, 2007 9:38 am | |
| رئیس دانشگاه پیام نور عنوان کرد : وضعیت نابسامان کلاس های آموزشی دوره های فراگیر / اختصاص اعتبار پژوهشی به پژوهشگران دانشگاه پیام نور
وضعیت کلاس های آموزشی دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور بسیار نابسامان بوده و باعث می شود که حق داوطلبان و خانواده های آن ها ضایع شده و ذهنت جامعه نیز نسبت به دانشگاه پیام نور خراب شود. به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا علی احمدی صبح امروز در جشنواره تقدیر از پژوهشگران نمونه و پدید آورندگان آثار علمی پژوهشی برتر دانشگاه پیام نور افزود: آموزشگاه ها از وضعیت نابسامان دوره های فراگیر استفاده می کنند و با گرفتن مبالغ زیادی از داوطلبان دوره های آموزشی غیر استاندارد برگزار کرده و ذهنیت این افراد را نسبت به دانشگاه خراب می کنند.
وی اظهار داشت: در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور باید برنامه ریزی صورت گیرد تا این کلاس ها در دانشگاه برگزار شده و اساتید و کارکنان نیز اضافه کار و حق التدریس اضافه دریافت کنند.
رئیس دانشگاه پیام نور تاکید کرد: در حال حاضر 50 درصد شهریه متغییر واحدها برای برگزاری این گونه کلاس ها و دوره های آموزشی برای ارائه خدمات هر چه بیشتر به داوطلبان ورود به دانشگاه پیام نور اختصاص داده شده است.
علی احمدی با اشاره به انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور گفت: پس از سال ها از فعالیت دانشگاه پیام نور دانشگاه تصمیم به انتخاب پژوهشگران برتر خود کرده که اگرچه ضعف هایی در این بخش وجود دارد اما می تواند موجب انگیزه در پژوهشگران دانشگاه شود.
وی اظهار داشت: در برنامه ریزی های دانشگاه سعی شده تا کارنامه عملکردی تهیه شود و بر اساس شاخص ها، نرم های مشخص و اطلاع رسانی دقیق تر پژوهشگران برتر دانشگاه انتخاب شوند.
رئیس دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: در برنامه ریزی های انجام شده دو هزار و 500 کلاس درس باید به امکانات تلویزیون، DVD پاور پوینت و نمایشگر مجهز شوند تا کلاس های درس از رفع اشکال به آموزشی تبدیل شود.
علی احمدی تاکید کرد: اختصاص اعتبار پژوهشی به اعضای هیات علمی در راستای اولویت های دانشگاه و نیازهای موجود یکی از مهمترین برنامه ها و طرح های دانشگاه پیام نور است.
وی ادامه داد: تصویب بیش از 50 طرح پژوهشی در شورای پژوهش دانشگاه، تشویق بیش از 60 مقاله ISI و جشن انتشار هزار و سیصد و هشتاد و ششمین کتاب درسی دانشگاه پیام نور در سال 86 از مهمترین اقدامات و برنامه های دانشگاه پیام نور است. | |
|
 | |
anh559 مدير انجمن كنكور و بخش پزشكي و پيرا پزشكي

تعداد پستها : 64 Registration date : 2007-02-03
 | عنوان: رد: اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان الأحد فبراير 25, 2007 10:02 am | |
| توسط وزارت علوم /
فستیوال خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی برگزار می شود
فستیوال خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی با شرکت دانشجویان و دانش آموختگان علاقمند از دانشگاه های آزاد اسلامی و تحت پوشش وزارتخانه های علوم و بهداشت برگزار می شود. دبیر فستیوال خاطرات تلخ و شیرین زندگی دانشجویی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ثبت خاطرات گذران دوران دانشجویی، کسب تجربه و انتقال تجربه به نسل های بعدی، جلب توجه سازمان ها و مراکز به مسائل دانشجویی و ایجاد فضای شور در محیط های دانشجویی از اهداف برگزاری این فستیوال است.
محمد رضا ضمیری اضافه کرد : خاطرات تلخ و شرین زندگی دانشجویی در 4 بخش نمایشنامه، فیلم نامه، شعر و داستان برگزار می شود.
وی اضافه کرد : دانشجویان و دانش آموختگان می توانند آثار خود را برای شرکت در این فستیوال تا 20 فروردین ماه به ساختمان مجامع کانون های فرهنگی و هنری دانشجویان ارسال کنند. | |
|
 | |
| اخبار مربوط به دانشگاه و دانشجويان | |
|